Selecteer een pagina

Van Baaren Advocaten

Het kantoor
Van Baaren Advocatuur is een kantoor voor juridische dienstverlening, gevestigd in Liempde. Wij adviseren en procederen. De dienstverlening legt zich toe op ondernemers en ondernemingen. Van eenmanszaak tot (grote) bedrijven in het MKB. Wij staan ook particulieren bij die een juridische vraag of conflict hebben.

Het kantoor is gericht op klanten in de ruit Den Bosch – Helmond – Eindhoven – Tilburg, en heeft enkele landelijk opererende ondernemingen in portefeuille. De dienstverlening heeft ook een internationale dimensie omdat klanten grensoverschrijdend handel drijven en multinationaal georganiseerd zijn.

Het juiste kantoor
Van Baaren Advocatuur weet wat voor u belangrijk is. Tel daar persoonlijke aandacht, snelle service, duidelijke afspraken en open communicatie bij op. Dit combineren wij met bijna 20 jaar ervaring, opgedaan bij grote advocaten- en full service advieskantoren.

Van Baaren Advocatuur beschikt over een uitgebreid, eigen netwerk van andere specialisten, bestaande uit fiscalisten, accountants, HR professionals en notarissen, en onderhoudt vriendschappelijke contacten met andere advocatenkantoren, zodat de dienstverlening altijd op het hoogste niveau wordt aangeboden.

Dat alles bij elkaar is wat ons onderscheidend maakt. U kunt er zo op vertrouwen dat uw advocaat voor รบ de juiste koers vaart. Wilt u vrijblijvend kennismaken, dan bent u van harte welkom op ons kantoor. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs

Van Baaren Advocatuur
Dorpsstraat 17
5298 CA Liempde

Telefoon:
06 – 43 53 95 83
0411 – 85 17 17

Fax:
31 411 – 74 40 48 (efax)

E-mail:
peter@vanbaarenadvocatuur.nl (rechtstreeks)
info@vanbaarenadvocatuur.nl (algemeen)

Peter van Baaren

Peter van Baaren

X
X