J&T Autolease

J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier van werken. Wij hebben een solide organisatie die merk- én bankonafhankelijk is. Hierdoor zijn we snel en flexibel en kunnen we moeiteloos inspelen op uw wensen.

Met J&T Autolease kiest u bovendien voor kwaliteit, ruim 32 jaar ervaring in het leasevak en zorgeloos leasen. Ons bedrijf is ISO-9001:2015 gecertificeerd en behoort tot de top van Nederland.

Tegelijk staat J&T Autolease voor inkoopkracht en schaalvoordelen. Ons bedrijf is onderdeel van International Car Lease Holding BV, een lease holding met ruim 63.000 auto’s in portefeuille. J&T Autolease is als internationale speler diep geworteld in de automotive branche.

De combinatie van persoonlijke dienstverlening, flexibiliteit en gunstige inkoopcondities maakt J&T Autolease tot een meer dan aantrekkelijke leasepartner.

Onze kernwaarden:

  • Persoonlijk
  • Internationaal
  • Creatief
  • Oog voor het milieu
  • Servicegericht
  • Advieskracht

Missie
Automobiliteit op maat. Wij luisteren naar uw wensen en begrijpen uw behoeften. We vertalen deze naar de beste oplossing. Snel en creatief. Geen zinloze data, maar advies op maat. Specialist in bestelwagens en elektrisch vervoer. Internationale dienstverlener met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Een familiebedrijf dat staat voor continuïteit en de beste service. Gewoon in een keer goed, dat is J&T Autolease.

Visie
Wij begrijpen de wensen en behoeften van onze klanten en vinden op creatieve wijze de beste mobiliteitsoplossingen. Meer internationale oplossingen voor het MKB; Elektrisch Vervoer en CO2 reductie zijn trends voor bedrijfsleven en overheid en wij zijn de specialisten. Alles in huis voor tijdelijk, flexibel vervoer, one stop shopping voor bestelwagens. Privé lease arrangementen voor de medewerkers van onze klanten. Het familiebedrijf waar continuïteit en lange termijn relaties nog tellen.

Duurzaam Concurrentie Voordeel
Alle automobiliteitsoplossingen in eigen huis staan garant voor snelle en concurrerend geprijsde oplossingen voor de klant.
Vaste klantteams zijn het aanspreekpunt voor de klant en hebben voor elk onderwerp een passend advies en oplossing.
Specialist in bestelwagens, internationale dienstverlening, korte termijn oplossingen, beheercontracten en elektrisch vervoer.

Kraaivenstraat 4

5048 AB Tilburg

Tjeerd Tielbeek

Tjeerd Tielbeek