Selecteer een pagina

Green Care Interieurbeplanting, Uw partner in Groen

Uw werk- en verblijfsruimten worden aangenamer door mooie planten. Ze maken uw entree of kantoor extra representatief en gastvrij. Een afgewogen interieurbeplanting creëert bovendien sfeer, benadrukt vormen, filtert licht en accentueert kleuren. Maar planten verbeteren ook de werkomgeving. Ze dempen geluiden, scheppen privacy, verhogen de vochtigheidsgraad en gaan zo gezondheidsklachten tegen.

Your Ware is our Care

Voordat Green Care een gebouw inricht, vindt er een onderzoek plaats, gelet op licht, lucht, temperatuur, kleurstellingen en ruimte. Op basis van de bevindingen en uw esthetische en financiële wensen maakt Green Care een beplantingsvoorstel met bijbehorende kostenbegroting.

In overleg met u stellen we vervolgens een inrichtingstijdstip vast. Geruisloos toveren wij uw ruimte om tot een zeer aangenaam verblijf.

Bent u toe aan een uitbreiding of vervanging?

Ook dan geeft Green Care u een voorstel dat aansluit op uw wensen en ruimten. De geleverde interieurbeplanting kan door u worden gekocht of wij kunnen u informeren naar onze leasemogelijkheden.

De vakgeschoolde en gemotiveerde groenspecialisten van Green Care verzorgen met beleid het totale onderhoud van de planten en plantenbakken, zoals het geven van water en voedingsstoffen, snoeien, opbinden en geleiden van planten.

Ook controleren zij de beplanting op ziekten en ongedierte. In het groeiseizoen geven we speciale vloeibare voeding. Nadat uw planten stofvrij zijn gemaakt en beneveld, staan ze er steeds weer stralend bij. Is er onverhoopt een bestrijding van een plaag of plantenziekte nodig? Dit kan, dankzij de volledig biologische verantwoorde methoden, tijdens kantooruren plaatsvinden. Zonder hinder of schade voor mens of omgeving.

Duurzaam ondernemen en U ontzorgen zijn voor ons een pré!

Groene wanden

De laatste trend is het bekleden van een wand met groene levende planten. Door middel van te schakelen modules kunnen wij binnen een dag een grote wand voorzien van groen en een groot WOW-effect. Informeer eens naar de mogelijkheden.

U heeft geen enkel omkijken naar uw planten, u hoeft er alleen maar van te genieten!

Waarin is Green Care beplanting onderscheidend:

  • Wij controleren gemaakte afspraken en leveringen zodat u verzekerd bent van kwaliteit, deskundigheid, service en transparantie.
  • We ondernemen met duurzaam gefabriceerde materialen door te werken met leveranciers die duurzaamheid en MVO omarmen.
  • Flexibiliteit en betrokkenheid.
  • Bereidheid samen te werken met interieurarchitecten.
  • Service: bijna niets is ons te veel gevraagd.
  • Wij voeren plantenonderhoud uit volgens de uitgebreidste normen.
  • Uitsluitend geschoolde en gemotiveerde groenspecialisten die correct omgaan met uw planten, mensen en ruimten.
  • Wij zijn eer trots op nieuwe klanten aan onze referentielijst te mogen toevoegen.

Green Care Interieurbeplanting
Bert Buijsenstraat 2
5591 DE Heeze
T.  040-2264570
M. 06-53776522
info@greencare.nl
www.greencare.nl

Johan Cuijten

Johan Cuijten

Directeur

X
X