Selecteer een pagina

Black & Colors

Wij zijn er zowel voor bedrijven als particulieren.

DRUKWERK, Alles wat er te drukken is, van visitekaartje tot billboard … op alle soorten papier, maar ook op kunststof en andere materialen. Van kleine tot heel grote oplages. Zwart-wit, met steunkleur of full colour, enkel- of dubbelzijdig, in elke gewenste oplage. En in een kwaliteit die u mag verwachten van een modern bedrijf.

KOPIËREN / PRINTEN, Wanneer u een kleinere oplage wenst, is kopiëren vaak een perfecte oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur is de kwaliteit van ons kopieerwerk haast niet te onderscheiden van drukwerk.

MAGAZINES, Wil jij voordelig en snel je eigen magazine laten drukken/printen? Laat dat maar aan ons over! Al onze magazines worden in eigen huis geproduceerd op één van onze moderne printers. Daardoor zijn onze magazines niet alleen goedkoop maar ook nog eens van topkwaliteit.

KANTOOR ARTIKELEN, Sinds 2000 heeft Black & Colors hard aan de weg getimmerd om ook leverancier van kantoorartikelen te zijn van de grootste merken en de meest gewilde artikelen die verkocht worden. We hebben het succes gebouwd door een grote selectie producten voor geweldige prijzen aan te bieden, door te luisteren naar de behoeften van de klant en door de beste klantenservice te bieden. Of u nou in een gigantisch zakenpand of op uw persoonlijk kantoor werkt, Black & Colors is uw nummer 1 bestemming voor de meest voordelige kantoorartikelen.

Panovenweg 35

5708 HR Helmond

Leon Kuyten

Leon Kuyten

X
X