Selecteer een pagina

Astra Stramon bv

Astra Stramon bv is een familiebedrijf gespecialiseerd in het conserveren van staal gevestigd in Asten. Voornamelijk richten wij ons op stalen gevelelementen zoals stalen deuren en kozijnen, maar in principe kan alles wat van staal is kan door Astra Stramon voorzien worden van een kleurtje. Ook radiatoren, hekwerken en auto-onderdelen zijn producten die regelmatig voorbij komen binnen ons bedrijf. Astra Stramon behandeld nieuwe en gebruikte producten en werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

Astra Stramon zorgt ervoor dat producten op de juiste manier gereinigd worden, goed bestendig zijn voor invloeden van buitenaf en vervolgens gelakt worden in de gewenste kleur, ook wel poedercoaten genoemd. Astra Stramon geeft de wereld kleur!
Samen met de klant bepalen wij de juiste behandeling en garanderen kwaliteit voor jaren. Mochten er tijdens montage of gebruik schades ontstaan kunnen wij deze op locatie herstellen.

Naast onze werkzaamheden op het gebied van staal zijn we ook in staat roestvaststaal te bewerken door middel van glasparelstralen, beitsen en in de nabije toekomst ook nat/waterstralen. Deze werkzaamheden zullen vanaf medio maart op onze nieuwe locatie in Helmond uitgevoerd worden.

’t Hoogvelt 6
5721 VW Asten
0493-691837
www.astrastramon.nl

Nick van Veghel

Nick van Veghel

Eigenaar